Τρόποι Παραγγελίας
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το Miradas Accessories φρόντισε να διαθέσει σε εσάς ευέλικτους και γρήγορους τρόπους για την παραγγελία των προϊόντων που επιθυμείτε!

 • Online.
  Μέσα από την περιήγησή σας στο www.miradas.gr μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, επιλέγοντας τα προϊόντα και την ποσότητα που επιθυμείτε! 
  Μέσα από πολύ απλά βήματα μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. 
  Δεν απαιτείται η εγγραφή χρήστη για online αγορά. 
  Επωφεληθείτε τη δυνατότητα άτοκων δόσεων!
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι πληρωμής. 
  (αντικαταβολή, με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)


 • Με τηλεφωνική παραγγελία.
  Καλώντας μας στο +30 2615 501 909, σημειώστε μας ονομαστικά τα προϊόντα και τη διεύθυνση αποστολής και θα ετοιμάσουμε το συντομότερο δυνατό την παραγγελία σας! 
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι τρόποι πληρωμής με τηλεφωνική παραγγελία είναι με αντικαταβολή για ποσά έως και 500€ ή με προκαταβολική εξόφληση της αξίας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας. 

 • Με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο [email protected]
  Αποστείλετε μας e-mail στο [email protected] με τα προϊόντα και την ποσότητα που επιθυμείτε για να ετοιμάσουμε το συντομότερο δυνατό την παραγγελία σας! 
  Μη ξεχάσετε να σημειώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τη διεύθυνση παράδοσης .
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι τρόποι πληρωμής για παραγγελία μέσω e-mail είναι με αντικαταβολή για ποσά έως και 500€ ή με προκαταβολική εξόφληση της αξίας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους τρόπου πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2615 501 909, με e-mail στο [email protected]